Паралија е сместена во прегратка на планината на 12-те богови Олимп и истата претставува прекрасна комбинација на планината и морето. Па така истата претставува идеално место за сите оние кои саката да уживаат во пријатна клима и долга плажа. По долгото шеталиште во вечерните часови може да уживате во големиот избор на продавници кои располгаат со туристички материјали, накит и облека, а тука секако се и баровите и таверните во кои може да се опуштите. 

На само 4 часа возење од Скопје, во непосредна близина на Паралија е сместено малечкото туристичко место Олимпик Бич. Летувалиште кое е добро познато и место кое што ќе ви понуди бескрајна песочна плажа сино море.


Опис на програмата:

 • Поаѓање во 02:00 часот ( собирање на група во 01:45 од паркинг наспроти скопски саем кај хотел Вип)
 • Ноќно возење со паузи за царински формалности и одмор.
 • Предвидено време за пристигнување во раните утриниски часови.
 • Најпрво се оставаат патниците во Паралија, а потоа во Олимпик Бич.
 • Враќање во 18:00 ч. по македонско време од Олимпик Бич
 • Пристигнување во Скопје во вечерните часови

Цена: 1000 денари

ОПШТИ НАПОМЕНИ:
 • Организатор на патувањето е Мтс Травел Сервис.
 • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост аранжманот 3 дена пред датумот на започнување на истиот.
 • Организаторот го задржува правото да ја промени цената на аранжманот во случај на промена на цената на превозот или хотелот. 
 • Организаторот го задржува правото за промена на цените на факултативните излети, во случај на промена на цената на влезниците на локалитетите и музеите.
 • Организаторот го задржува правото за промена на редоследот на реализација на програмата.
 • Организаторот на патувањето го задржува правото за промена на програмата за патување во случај на непредвидени објективни причини, како на пример, задржување на граница, гужва во сообраќајот, затвореност на некој од локалитетите предвиден за посета и слично.
 • За неисправна патна исправа, задоцнување, загубен багаж и откажување на патувањето или промена, агенцијата не одговара и не надокнадува материјална одштета.