Секоја сабота во Април

Програма:
  • Поаѓање во 08:00 часот, собирање на група во 07:45 од паркинг наспрoти Скопски саем кај Вип хотел.
  • Предвидено време за пристигнување во Врање до 10:00 часот.
  • Слободно време за индивидуални активности во Врање
  • Во 17:00 часот поаѓање за Скопје.
 
Цена: 300 денари.