Пратете ни порака

За нас

Tуристичката агенција Мт Травел се занимава со продавање на туристички аранжмани во земјава како и надвор од неа уште од 2007 година.
Нашите понуди се креирани според желбите и потребите на нашите патници.
Целта на нашата работа е да ви обезбедиме најдобар и удобен превоз преку сопствените високотуристички автобуси.
Заедно со нас може да го испланирате годишниот одмор, да отидете на зимување или пак да се релаксирате на некое од нашите еднодневни патувања во земјава и надвор од неа. На располагање ви стоиме за вашите деловни патувања, училишни екскурзии, викенд и шопинг тури.
Големиот број задоволни патници со кои соработуваме тврдат за нас дека сме љубезни, сигурни, ефикасни и дека со нашиот професионален однос сме ги оправдале нивните очекувања.
Патувањата се создадени за да ни го збогатат животот со нови пријателства, но и да ни донесат многу спомени. Затоа нашето мото гласи: “Секогаш со вас, секогаш за вас”

Информации за контакт

Следете не на