21.07.2024

Песочна плажа, опкружена со борова шума, која дава свежина во овие жешки денови. Пристапни цени, разладување во Јадранско море. Совршена комбинација за еден ден во Спиле.

 

Опис на програмата:
 • Поаѓање во 01:30 часот ( собирање на група во 00:15 од паркинг наспроти скопски саем кај хотел Вип)
 • Ноќно возење  со паузи за царински формалности и одмор.
 • Предвидено време за пристигнување во Спиле  во утринските часови. 
 • Слободно време за еднодневно уживање. 
 • Враќање во 18:00 часот.
 • Пристигнување во Скопје околу полноќ.

Цена: 1300 денари

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ:
 • Организатор на патувањето е Мтс Травел Сервис.
 • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 2 дена пред да започне истото.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета. 
 • Организаторот на патувањето го задржува правото да задржи 90% од вкупната уплатена сума доколку патникот го откаже патувањето до 2 дена пред поаѓање.
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува штета за изгубен багаж.
 • Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
 • Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е  должен да ги чека истите.
 • Со потпишување Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови.