Апартмани Калонис се наоѓаат на 100 метри од прекрасните песочни плажи во Шенѓин. Секое студио е комплетно опремено со кујна опремена со сите потребни кујни елементи, Wi-Fi, тераса, клима ( вклучена во цената), паркинг.

НАПОМЕНА:
 • Цените се дадени за наем на студио/ апартман за 7 ноќевања
 • Плаќањето е во денарска противредност 1 евро/62 денари
 • Превоз 50 евра 
 • Хигиената во собите за време на престојот ја одржуваат самите патници.
 • Собите имаат пешкири 
 • По завршување на вашиот престој должни сте да го оставите истиот во чиста состојба. Секоја настаната штета е на страна на корисникот. 
 • Сместувањето е согласно бројот на кревети. 
 • Chek in 14:00, Chek Out 10:00


ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ
 • Организатор на патувањето е Мтс Травел Сервис.
 • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 2 дена пред да започне истото.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета. 
 • Во случај на отказ патникот е должен да плати:
 • За отказ до 2 дена пред поаѓање се задржува износ од 90 % од цената на аранжманот
 • За отказ од 3 до 5 дена пред поаѓање се задржува износ од 70 % од цената на аранжманот
 • За отказ од 6-15 дена пред поаѓање се задржува износ од 50 % од цената на аранжманот
 • За отказ преку 15 дена пред поаѓање  се задржува износ од 10 % од цената на аранжманот
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува штета за изгубен багаж.
 • Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
 • Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е  должен да ги чека истите.
 • Со уплатата Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови.