Програма:
  • Поаѓање во 05:00 ( собирање на група 04:45 на паркингот карши Скопски саем кај хотел Вип)
  • Се патува преку граничен премин Богородица. 
  • Пристигнување во Солун до 09:00 часот по македонско време. 
  • Паркирање на автобусот на паркинго кај One Salonica Outlet Mall.
  • Слободно време за шопинг во трговскиот и прошетка низ улиците Игнациа и Цимитцки, како и плоштадот Аристотелис.
  • Поаѓање за Македонија во 17:00 по македонско време 
  • Пристигнување во Скопје во вечерните часови  

Цена:800 денари за двајца