28.08-30.08

Апармани Ориент се наоѓаат на 80 метри од плажа во мирниот дел на Голем. Располагаат  со 1/2,  1/3 и 1/4 студиа со тоалет, балкон,  ТВ и WI-FI. 

Опис на патувањето:

 
 1 ден 28.08 ( петок)
 • Поаѓање  четврток на полноќ  24:00 часот ( собирање на група во 23:45 на паркинг карши скопски саем кај хотел Вип). Патувањето води кон граничен премин Ќафасан.Ноќно возење со попатни паузи за царински формалности и одмор. Предвидено време за пристигнување во утринските часови. Слободно време за индивидуални активности. Сместување во собите. Слободно време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевањ
2. ден 29.08 ( сабота )
 • ​Појадок. Слободно време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.
3.ден 30.08 ( недела )
 • Појадок. Слободно време за индивидуални активности. Во попладневните часови поаѓање за Скопје. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

Понудата вклучува:
 • превоз на наведената релација
 • две ноќевања
 • појадок и вечера
 • организација и водство на патувањето

Понудата не вклучува:
 • индивидуални трошоци
 • 5 евра доплата за посета на Драч

Цена: 65 евра по лице ( сметано по курс 62) 
 
 
ОПШТИ НАПОМЕНИ:
 • Организатор на патувањето е Мтс Травел Сервис.
 • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост аранжманот 3 дена пред датумот на започнување на истиот.
 • Организаторот го задржува правото да ја промени цената на аранжманот во случај на промена на цената на превозот или хотелот. 
 • Организаторот го задржува правото за промена на цените на факултативните излети, во случај на промена на цената на влезниците на локалитетите и музеите.
 • Организаторот го задржува правото за промена на редоследот на реализација на програмата.
 • Организаторот на патувањето го задржува правото за промена на програмата за патување во случај на непредвидени објективни причини, како на пример, задржување на граница, гужва во сообраќајот, затвореност на некој од локалитетите предвиден за посета и слично.
 • За неисправна патна исправа, задоцнување, загубен багаж и откажување на патувањето или промена, агенцијата не одговара и не надокнадува материјална одштета.
 •