Вила Кливен - Голем, Драч
Вила Кливен се наоѓа во населбата Голем, на 6 км од Драч - Албанија.
Вилата е на 50м од плажа. Располага со 1/2,1/3,1/4 соби. Секоја соба е опремена со клима (вклучена во цената), ТВ, тоалет, фрижидер и ви-фи. Исхраната е во ресторанот на х.Луми  на база на самопослужување.

 
ТЕРМИНИ:

ЈУНИ: 30.05-06.06 / 06.06-13.06 / 13.06-20.06 / 20.06-27.06
ЈУЛИ: 27.06-04.07 / 04.07-11.07 / 11.07-18.07 / 18.07-25.07 / 25.07-01.08
АВГУСТ: 01.08-08.08 / 08.08-15.08 / 15.08-22.08 / 22.08-29.08
СЕПТЕМВРИ: 29.08-05.09 / 05.09-12.09 / 12.09-19.09 


ЦЕНАТА Е ЗА 7 ПП (ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА) СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ


ЦЕНИ ЗА ЈУНИ / СЕПТЕМВРИ

Цена: 205e (12710,00 ден) по лице  во1/2  соба
Цена: 190 e (11780,00 ден) по лице во 1/3 соба

ЦЕНИ ЗА ЈУЛИ / АВГУСТ

Цена: 230 e (14260,00 ден) по лице  во 1/2 соба
Цена: 215 e (13330,00 ден) по лице во 1/3 соба

Влегување во собите во 14ч
Напуштање на собите во 9ч

Деца до 3 год - гратис
Едно дете од 3 - 12 год плаќа 70% од цената
Две деца  од 3 - 12 год плаќаат по 50% од цената

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:
-7 ПП (појадок и вечера) со самопослужување
-автобуски превоз за наведената релација
-туристичка такса
-водство на пат

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- патничко осигурување (не е задолжително)
- станична услуга - Скопје - 50 ден

За сопствен превоз цената се намалува за 15 евра



*За хигиената во собата за време на престојот се грижи самиот клиент.
*Пo завршување на вашето летување собата треба да се остави како што била при влегувањето. Во случај на настаната штета клиентот ја надоместува истата кај сопственикот.
*Јачината на сигналот на интернетот зависи исклучиво од давателот на услугата.

*Фотографиите од сместувањето се од повеќе соби, а не се селектирани од една соба.


Пoaѓaњe од:  
Куманово, Скопје, Тетово, Гостивар, Кичево, Охрид и Струга.