I термин 20.05-24.05 ( 4 ноќевања)

Паралија е сместена во прегратките на планината на 12-те богови-Олимп. Паралија е идеално место за сите оние кои што сакаат да уживаат 
во пријатната медитеранска клима и убавата и долга плажа. Долж шеталиштето во Паралија ќе имате можност да уживате во локалните продавници, но исто така ќе имате можност да уживате во бројните таверни, барови, ресторани и ноќни клубови кои што само ја дополнуваат туристичката понуда на ова место. 

 
Програма:
 20.05 ( сабота ) 
 • ​Поаѓање од карши East gate mall на паркингот кај Вип хотел во 07:00 часот. Собирање на група  06:45. Патот води кон граничен премин Богородица, со попатни паузи за царински формалности и одмор. Пристигнување во Паралија околу 11 часот. Сместување во приватни апартмани. Ноќевање.

20.05-23.05 ( сабота-вторник)
 • Слободно време за индивидуални активности. Ноќевања.
24.05 ( среда )
 • Напуштање на апартманите. Слободно време до 15:00 часот. Поаѓање за Македонија.

Понудата вклучува:
 
 • 4 ноќевања во  приватни апартмани во Паралија 
 • превоз на наведената релација
 • организација и водтсво на патувањето.
 
Цена: 4950 денари

 
ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ
 • Организатор на патувањето е Мтс Травел Сервис.
 • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 2 дена пред да започне истото.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета. 
 • Во случај на отказ патникот е должен да плати:
 • За отказ до 2 дена пред поаѓање се задржува износ од 90 % од цената на аранжманот
 • За отказ од 3 до 5 дена пред поаѓање се задржува износ од 70 % од цената на аранжманот
 • За отказ од 6-15 дена пред поаѓање се задржува износ од 50 % од цената на аранжманот
 • За отказ преку 15 дена пред поаѓање  се задржува износ од 10 % од цената на аранжманот
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува штета за изгубен багаж.
 • Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
 • Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е  должен да ги чека истите.
 • Со уплатата Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови.