31.12-02.01

31.12.201 СКОПЈЕ-ЛУТРАКИ
Состанок на групата на паркингот спроти Скопски саем, и поаѓање кон Лутраки со попатни паузи за царински формалности и одмор. Влезот во Грција е преку граничниот премин Богородица. Патувањето продолжува кон Јаница. Посета на Лидл и Џамбо. Пристигнување во Лутраки. Сместување во хотел. Слободно време за одмор. Дочек на Нова Година со свечена вечера во таверна со македонска и грчка музика. После полноќ забавата продолжува во дискотеката Потос до раните утрински часови. Ноќевање.

01.01 ЛУТРАКИ
Појадок. По појадокот организирана посета на термалните бањи. Слободно време за иднивидуални активности. Враќање во хотел. Ноќевање.

02.02 ЛУТРАКИ-ВОДЕН-СКОПЈЕ
Појадок. По појадокот напуштање на хотелот. Групата се упата кон Воден. Слободно време за индивидуални активности и посета на водопадите. Во попладневните часови заминување кон Скопје . Пристигнување во вечерните часови во Скопје.
ЦЕНА: 120 евра ( 7440 ден.)
ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
 • Превоз со туристички автобус на наведената релација
 • Сместување во хотел *** на база 2 НП (ноќевање со појадок)
 • Богата свечена новогодишна вечера
 • Организација на аранжманот и придружник на патувањето
ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
 • Влезници за бањите кој се плаќа на лице место ( 3 евра )
 
 
ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ:
 • Организатор на патувањето е Мтс Травел Сервис.
 • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 2 дена пред да започне истото.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета. 
 • Организаторот на патувањето го задржува правото да задржи 90% од вкупната уплатена сума доколку патникот го откаже патувањето до 2 дена пред поаѓање.
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува штета за изгубен багаж.
 • Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
 • Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е  должен да ги чека истите.
 • Со потпишување Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови