13.02.2021

Програма:
  • Поаѓање во 07:30 часот, собирање на група во 07:15 од паркинг наспрoти Скопски саем кај Вип хотел.
  • Предвидено време за пристигнување во Врање околу 09:00 часот.
  • Слободно време за индивидуални активности во Врање
  • Во 17:00 часот поаѓање за Скопје.
 
Цена: 350 денари.